Over ons

 

MJ BELGIUM Ongediertebestrijding, is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van preventie en bestrijding van knaagdieren zoals: muizen, ratten, maar ook kakkerlakken, vlooien, wandluizen, vliegende en kruipende insecten. Om ongedierte te bestrijden doet u best beroep op ons; Wij kunnen de aard van de plaag vaststellen en met respect voor omgeving en milieu het ongedierte verwijderen. Als u last heft van ongedierte is het aan te raden om deze te laten verwijderen. Het is niet verstandig om meteen naar de grove middelen te grijpen, ze kunnen ook uw eigen gezondheid schaden. U kunt ongedierte laten bestrijden dat al aanwezig is of preventief laten behandelen. Gebruik daarom geen middelen die in de handel verkrijgbaar zijn. Zo loopt u enkel meer risico om resistentie te veroorzaken. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Wij nemen de tijd voor u en gaan uitgebreid met uw wensen doornemen. En dat waarderen onze klanten enorm. Zo zijn wij onze concurrentie altijd voor. Onze klanten kring groeit nog steeds gestaag. U bent van harte welkom bij ons.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service, vakkundig en vriendelijk personeel, dat alles is voor ons vanzelfsprekend. Door zeer goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij diensten en producten aanbieden, die een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben.

Met onze ervaring en betrouwbare personeel, die de klant weet te waarderen, zijn wij uitgegroeid en een begrip in onze branche geworden.

Wij scoren hoog op klantvriendelijkheid en kwaliteit van onze diensten en producten. Via z.g. mond to mond reclame neemt ons aantal klanten nog steeds toe. Wij garanderen u, dat u tevreden bent met onze diensten. In feite - uw tevredenheid is onze grootste prioriteit. Niets is onmogelijk, wij doen het uiterste om u, onze klant, te helpen. B.v. voor onze diensten hebben wij de garantie periode met 3 maanden verlengd in vergelijking met onze directe concurrentie.

 

Wij verwijderen:

Knaagdieren zoals muizen en ratten.   

Bijtende insecten   zoals vlooien.

kruipende insecten zoals kevers.         

Vliegende insecten zoals fruitvliegen.

Houtwormen zoals huiszwammen.       

Vogels zoals duiven.

 

Mist u bepaalde dienst in ons dienstenpakket? Geen probleem. Wij bieden namelijk ook diensten op maat. U bent welkom bij ons langs te komen met uw vragen en wensen. Onze medewerkers doen hun uiterste best om uw te helpen.

           Zowel particulieren als bedrijven kunnen op ons rekenen

               Bel ons 0491 22 61 66 

                                           

   U bent bij ons hartelijk welkom :druk op  contact om via e-mail ons te contacteren. 

Contact

MJ BELGIUM PEST CONTROL

info@muis-kakkerlak.be

Antwerpen

www.muis-kakkerlak.be


Gsm 0491 22 61 66
Gsm 0488 98 66 46


Doorzoek de website

© 2022 Alle rechten voorbehouden.

Pest Control MJ Belgium Antwerpen